• De BeautyMarketeer

 • Je herkent het vast wel, er komt een actie vanuit je leverancier of je hebt zelf een leuke aanbieding en je moet deze gaan koppelen aan je website. Het levert je waarschijnlijk weer stress op. Hoe moest dat ook al weer? Waar plaats ik de foto? welke Widget moest ik ook alweer gebruiken? Wat is een goede call to action? Kortom je haakt af omdat je niet tevreden bent of je hebt er geen tijd en/of zin in. Dus is je website niet up to date en er komt niet voldoende verkoop of nieuwe klanten uit.

  Daarom introduceer ik voor je; De BeautyMarketeer. Een nieuw en ik kan wel zeggen een uniek systeem, waarmee ik jouw probleem ga oplossen. Met de BeautyMarketeer ga ik er voor zorgen dat iedere door jou aangeleverde campagne automatisch online gaat op jouw website met de juiste tekst, afbeeldingen en call to actions. Zodat jij je tijd kunt besteden aan je klanten en dat er (hopelijk) nieuwe klanten bij gaan komen zonder dat jij er enige moeite voor hoeft te doen.

 • Wat kan de BeautyMarketeer nog meer voor je doen?

  Om ervoor te zorgen dat jouw website dynamisch en interessant blijft voor Google, is het belangrijk dat je regelmatig nieuwe content (oftewel artikels/blogs) plaatst op je website. Voor velen is dat ook een lastig dingetje. Welke tekst plaats je, welk onderwerp moet je kiezen? enz, enz. Ook dat probleem kan ik met de BeautyMarketeer voor je oplossen. Ik kan samen met jou afspreken om de hoeveel tijd (mijn advies is minimaal 1x per maand) een artikel te plaatsen zonder dat jij hoeft na te denken over onderwerpen, afbeeldingen en inhoud. Ik zorg voor dit alles en kan er ook voor zorgen dat deze interessante artikelen verstuurd worden door middel van een nieuwsbrief naar jouw klanten, zodat ze nog meer vertrouwen in jouw en je salon gaan krijgen.

 • Wat kost de Beautymarketeer?

  Speciaal voor jou heb ik aantrekkelijke prijzen samengesteld. Want ik waardeer je als klant en wil je graag helpen om net als ik met mijn salon online succesvol te zijn. In onderstaande tabel zie je de mogelijkheden.

 • Marketing systeem “de BeautyMarketeer” *

  Basic € 24.- Per maand Plus € 49.- Per maand VIP € 79.- Per maand
  Al je campagnes gekoppeld aan je website ✔️ ✔️ ✔️
  1 Blog artikel per maand uit gekozen categorie** ✖️ ✔️ ✖️
  2 Blog artikelen per maand uit gekozen categorie** ✖️ ✖️ ✔️
  Nieuwsbrief versturen naar je klanten 1 keer per maand ✖️ ✖️ ✔️
 • * De Beautymarketeer is alleen mogelijk gecombineerd met de BeautySite

  ** De categorieën waar je uit kunt kiezen zijn:  Huid, Haar, Nagels, Make-up, Bewegen, Afslanken, Voeten.

  De genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW

 • Ja, ik wil graag geholpen worden door de BeautyMarketeer!

  Bestellen