• Over mij

 • Over mij - Wie is de BeautyMarketeer? Mijn naam is Saskia van Ek

  Even voorstellen, mijn naam is Saskia van Ek-Lammers,getrouwd met Dennis en samen hebben we 2 prachtige dochters, 
  Nina en Lotte.

  Mijn eigenlijke beroep is schoonheidsspecialiste en gewichtsconsulente. Sinds 1997 ben ik werkzaam in de beautyfarm van mijn ouders. Sinds 2013 heb ik de salon samen met mijn zusje overgenomen. Sinds die tijd ben ik me vooral bezig gaan houden met online marketing. Na diverse trainingen en cursussen te hebben gevolgd wist ik zeker dat er in onze branche nog heel wat te behalen was.

  Je herkent het vast wel, je start je bedrijf op, je hebt vakkennis een goed product en je hebt je website laten maken door een bedrijf die de prachtigste website bouwt. Nou dat is precies wat er bij onze zaak ook gebeurde. Dik betaald voor een website die er inderdaad mooi uit zag, maar toen ik me ging verdiepen in online marketing en dus ook websites, kwam ik erachter dat onze website er wel mooi uit zag maar totaal niet vindbaar was!

  Dus, ik met al mijn op gedaande kennis naar mijn website bouwer toe, en ja hoor alles was mogelijk. Maar toen de offerte binnen kwam.... Nou daar was ik niet zo blij mee!

  Uiteindelijk hebben we besloten dat ik een nieuwe website ging bouwen. En wat blijkt? Website is een stuk beter vindbaar, dat betekent meer omzet en uiteindelijk iedereen blij!

  Dus besloot ik om dit ook voor andere te gaan doen... En dit is het resultaat!

  Ben jij dus ook toe aan een nieuwe (betaalbare) website? Wil je een goede basis, die marketing technisch goed is? En wil je ook je website zelf kunnen beheren in een online studio omgeving? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!