• Veel gestelde vragen

 • Waarschijnlijk zit je na het lezen van mijn site vol met vragen. Hieronder heb ik de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Mocht jouw vraag er niet bij zitten, aarzel dan vooral niet om hem aan mij te stellen. Ik help je graag!

 • De meest gestelde vragen op een rij

  1. Kan ik mijn eigen domeinnaam behouden?

   Ja. Wanneer ik aan je nieuwe website begin, dan doe ik dat in een testomgeving. Zodra je nieuwe website helemaal naar wens is, zal ik je vragen om een verhuiscode op te vragen voor je huidige webadres. Wordt je website door een ander bedrijf beheerd, dan zul je dat bedrijf even om de verhuiscode moeten vragen. Zodra ik de verhuiscode binnen heb, kan ik je huidige webadres koppelen aan je nieuwe website. Op die manier blijft je domeinnaam onveranderd.

  2. Kan ik mijn eigen email adres behouden?

   Ja. Bij je nieuwe website kan ik zoveel e-mailadressen aanmaken als je wilt. Houd er echter wel rekening mee dat je tijdens het verhuizen van je domeinnaam tijdelijk geen email kunt ontvangen. Je email adres is namelijk gekoppeld aan je domeinnaam en verhuist dus mee. Dit proces duurt hooguit 24 uur. Uiteraard help ik je weer om je email opnieuw in te stellen op je computer/laptop, tablet en/of smartphone.

  3. Wordt mijn website klaar gezet of moet ik hem zelf bouwen?

   Je nieuwe website wordt compleet door mij klaargezet. Als je al een website hebt, dan kunnen we alle informatie daar vanaf halen. Heb je nog geen website, of is de informatie op je website niet meer actueel, dan kunnen we met behulp van een tekstschrijver of met een aantal door mij gestelde vragen de informatie compleet maken. Nadat ik je het resultaat heb laten zien, mag jij mij nog feedback geven. Net zolang totdat je nieuwe website helemaal naar wens is.

  4. Kan ik mijn website zelf eenvoudig aanpassen

   Ja. Alle onderdelen van je website zijn eenvoudig door jou zelf aan te passen. Uiteraard leer ik je dat door middel van een 1 op 1 skype gesprek. Tevens heb ik ondersteunende support video's waarin ik stap voor stap de meest voorkomende problemen en vragen door neem.

  5. Wat als ik iets door jou wil laten aanpassen?

   Alle onderdelen van je website zijn eenvoudig door jou zelf aan te passen. Mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je mij gewoon een e-mail sturen. Ik pas de inhoud van je website dan zonder extra kosten voor je aan.

  6. Wat gebeurt er als ik mijn website opzeg?

   Mocht je jouw BeautySite willen opzeggen, dan wordt de overeenkomst (na de eerste 12 maanden, zie punt 15 algemene voorwaarden) de eerstvolgende maand gelijk stopgezet. Vanaf dat moment kun je dan geen gebruik meer maken van het BeautySite systeem. De teksten, video’s en door jou gemaakte/aangeschafte afbeeldingen blijven natuurlijk jouw eigendom. Het is overigens wel je eigen verantwoordelijkheid om deze op te slaan voordat je website vervalt.

  7. Kom ik op nummer 1 van Google?

   Geen enkel bedrijf kan jou beloven dat je op nummer één komt in Google. Ga maar eens na, er zijn duizenden salons en die willen natuurlijk allemaal wel op nummer één staan in Google.Om te bepalen hoe hoog een website in de zoekresultaten wordt weergegeven, zijn er misschien wel 1.000 dingen waar Google rekening mee houdt. En wat ook een grote rol speelt, is natuurlijk hoe goed de websites van je concurrenten gebouwd zijn.

   Gelukkig voor jou, zijn websites van salons in het algemeen niet heel erg goed gebouwd. Daardoor wordt het relatief eenvoudiger om goed gevonden te worden. De BeautySites zijn daarnaast tot in de puntjes geoptimaliseerd voor Google. Dus ook al kunnen we je niet beloven dat je op nummer één komt, vergoten we de kans enorm dat je erg goed gevonden wordt. Net zoals alle websites die we tot nu toe al opgeleverd hebben.

  8. Waaruit bestaan de kosten van de Beautymarketeer?

   De kosten van de Beautymarketeer bestaan uit onderhoud van je website, dagelijkse back-ups,  hosting en domeinnaam registratie. Daarnaast kun je kiezen uit Basic, Plus of Vip. De keuze van je maandelijks abonnement bepaalt wat ik voor je doe aan marketing. In deze tabel kun je het nog even nalezen of overleg even met mij wat het beste bij jouw past.